Sentimentele ouwe zak

Momenteel ben ik een PID aan het schrijven. (= project verantwoording) Dat doe ik met muziek op de achtergrond. De muziek die ik heb opgezet zijn oude LP’s (is dubbelop, LP’s zijn oud) die ik wel heb geript maar verder nog niet heb behandeld. De Korgis, waar opeens een pluisje onder de naald komt waarbij dan opnieuw het nummer Everybody’s Got To Learn Sometime, heel toepasselijk omdat mijn dochter weer haar sleutels kwijt is geraakt. Het enige album van Alison Moyet, AlfAlf die ik vergeten ben om te draaien waardoor de naald constant aan het einde blijft tikken. En uiteindelijk M (Pop muzik). Heerlijke oubollige muziek die me even doet terug gaan naar deze periode. Een nummer daarin is bijzonder. Dat is het nummer Moderne Man-Satisfy Your Lust. Dit nummer is gebruikt volgens mij in het programma Jaargenoten van Frits Spits. Een heerlijke nummer, dynamisch, klassiek en opdwepend. Om maar te zwijgen over het nummer wat daarna komt. Patrick Cowley de achterkant van de 12″-single Menergy, staat Come On. Geweldig ….. en er volgen nog velen, Vangelis, Splitz Enz en zelfs Bolland and Bolland.

Achter wat nummers  zit een hyperlink. Want ja deze wil ik je de nummers niet onthouden. Even kijken in mijn koppie, waar mijn muziekbeleving vandaan komt. Tijd om weer verder te gaan met de PID ……