BIEG : webdesigner & developer

Webdesign en development is what I love best (nou ja naast mn gezin dan en mn vrienden en waarschijnlijk nog een paar andere dingen) maar goed -> ik vind het cool. Ooit begonnen met photoshop begon ik al snel mn eigen brushes te ontwerpen en kwam op een goed moment in aanraking met Flash. Geweldig pakket. Dat is nu al weer even geleden en ondertussen ben ik in jQuery gedoken. Mooi licht en luchtig en breed inzetbaar. Als “hobby” (werk?) vind ik het cool/ fascinerend om een plat design geanimeerd te krijgen. Ooit kon dat alleen netjes in Flash maar ondertussen is daar nu ook jQuery een stevig alternatief voor. Met goedkeuring van de beheerder – en de lezer – lijkt het mij een mooi idee om hier regelmatig wat te posten omtrent wat ik aan het doen ben.

Mocht je zelf met webdesign/development bezig zijn dan raad je het al natuurlijk :: mij lijkt het geweldig om dit platform daarvoor te gebruiken.

Afijn – je kan me altijd mailen op [mailme at bieg punt nl]

Cheers

BIEG