2018 Dag 23

Wat ziet die bestelbus er vies uit Milene / Herm maar ik heb wel een ideetje om dit probleem op te lossen. Hebben wij het op Dag 24 van de vakantie wel over. Vandaag opgestaan omdat het licht was en omdat ik klaar met slapen was. Ontbijten om half negen en op naar Nijhof woonwarenhuis om drie deuren te halen. De bordkartonnen deuren die eigenlijk horen bij een premie-A huis zijn 25 jaar geleden ook geleverd in ons huis. Eigenlijk irriteerde ik mij daar al jaren aan en tijd voor vervanging. Het principe is simpel, want het zijn opdek deuren met voorgeboorde gaten voor de scharnieren. Maar van het een komt het ander.
Tanken omdat de #Beerzebier bus leeg is. Heb ik een pasje wat is verlopen Herm 😞 Maar goed hij had nog een verjaardagcadeau tegoed dus dan maar op mijn kosten getankt. Deuren opgepikt bij Nijhof woonwarenhuis en langs de Praxis. Deuren waren betaald, tank betaald, nu het deurbeslag nog. Want ja 25 jaar oude deuren waarom zal je dan standaard sloten gaten hebben. Nee dat is weer veranderd in de afgelopen 25 jaar. Ik wil afrekenen, saldo limiet bereikt. Pokku, hoe los ik dat nu weer op.

Omdat ik wel eens een pasje kwijtraak, deze hele vakantie heb ik op het pasje van Wilma moeten teren omdat de mijne in de zitbank was verdwenen, heb ik een limiet op het pasje wat ik per dag mag besteden. Zo hou je de schade ook beperkt als ik hem een keer kwijt ben op een onbedoelde manier. Gelukkig heb ik de telefoon bij me en heb het limietbedrag voor één dag verhoogd. Dat duurt dan een paar minuten voor dat dit actief is op de pas, maargoed toen afrekenen.

Deuren erin gehangen, en omdat ik toch de #beerzebier bus heb, de oude deuren gelijk weggebracht. Maar dan het deurbeslag afmonteren, Wilma geeft aan om de andere deuren ook hetzelfde beslag te geven, weer terug dus naar de Praxis. Daar moest ik toch heen om ruitensproeivloeistof (3 x woordwaarde) te halen.

Het is 16:20 en ik sluit mijn gereedschapkist met de opmerking. Het lijkt wel een werkdag …..