2018 Dag 20

Echte toiletbril, wel al voorverwarmd. Even wat feiten op een rij.
Gereden aantal kilometers 4241, waarvan de laatst twee dagen 1197 km. Doorkruiste landen: België, Luxemburg, Frankrijk, Italië, Oostenrijk en Duitsland.
Kosten tolwegen, volgt nog via AERA. Wat hebben wij een plezier als we een hele rij voorbij rijden in Frankrijk en Italië. Behalve dan de rekening die onherroepelijk komt, ook die van de parkeerplaats in Florence, wat weer en leuke geste was.
Aantal geregistreerde kurken 10 (foto) zegt niets over het aantal gedronken glazen wijn.
Aantal lange broeken gedragen: door Wilma 3/4 en door mij 0. Aantal mee te nemen volgend jaar: minder dan twee en dan te bedenken dat iedere vakantie wij teveel kleren meenemen.

Ooh ja, de buurman kreeg het maar niet koud in ons huis. Dat klopt, de verwarming is stuk dus die blijft maar verwarmen, zelfs ook als het buiten 30 graden is. Dus de energie die wij hebben gespaard met zonnepanelen is uitgegeven aan kubieke meters gas.
Aantal kranten drie (hebben alleen de AD-zaterdag editie), twee al direct in de papierbak want nieuws is snel oud.
Kortom wij zijn thuis en dan kan ik nog dagen over ons thuis zijn schrijven, maar dat is vast net zo saai als het schrijven over de vakantie ….. tot zover.

Een van de redenen waarom wij dit hebben gedaan is vastlegging, maar ook om onze grootste fan op de hoogte te houden van onze verhalen: mijn moeder en sinds kort Facebook volger Riet