2018 Dag 18

Weer aan die picknicktafel na een potje Uno die ik wel kon winnen.
Vanochtend Bardolino bezocht, een mooi stadje, met veel hotels. De koelte even opgezocht van een terras aan het water. Met zo’n locatie dan toch maar 13,40 neerleggen voor twee cappuccino, twee flessen water en twee glazen wijn. Dat is in Nederland niet voor te stellen.
Een Nederlandse groep met geestelijk gehandicapten was ook aanwezig in het park aldaar. Het is 13:20 en de boot vertrekt om 14:00 uur. “Gaan jullie nog even naar het toilet, voordat de boot komt?”
In de verste verte is er geen toilet te vinden …. en ja als ik een boot zou moeten halen, had ik ook de zenuwen gehad.
Er varen verschillende soorten boten over het Gardameer. Ook een draagvleugelboot, mooi geweld is dat, hoe door de vaart de boot zich uit het water verheft.
In Garda hebben we nog inkopen gedaan. Water om in te vriezen voor in de koelbox, want gelukkig kunnen we gebruik maken van een vriezer. Oude tijden herleven waarbij je de koelelementen waarop je naam staat afgeeft in de ‘kampwinkel’.
Gelukkig is het niet alleen verleden tijd. Nog steeds liggen er koelelementen in de vriezer.
Het betrekt wat en terecht of onterecht besluiten we wat niet nat hoeft te worden op te ruimen in de auto. Maar net zoals afgelopen zaterdag bleef de bui uit.
In de avond nog even een pizza gegeten in ons favoriete restaurant. Er is er maar een in de nabije omtrek waar je heen kan lopen.