2014 Dag 6

BBQ op de grillplaat
De dagen beginnen altijd stralend, behalve vandaag. Toch zaten we vrij vroeg in de zon. Beter in de ochtend pakken. Zoals gewoonlijk smeer ik me dan zelf in. Het was zo’n dag om uit te rusten een boek te lezen en te worden verslagen door het meest verslavende spel: Rummikub. Vernedering na vernedering moest ik doorstaan. Wat is Wilma goed! Na de zoveelste deceptie dan maar het vuur aan. We hadden iets nieuws, geen briketten  (schrijf je dat zo?) maar smeulhout. Het brandt als de hel, en daarna was het ook gelijk over. Uitwijk snel geregeld. In de garage stond nog een tafelgrill. Daarvan dankbaar gebruik gemaakt. Onder de boom hebben we het diner voortgezet. Regen was een behoorlijke spelbreker. Na een portie Suits, ik ga er toch van dromen, zijn we naar onze nieuwe slaapplaats gegaan. Nu boven in plaats van beneden. Kijken hoe dat bevat. Kleed ik me uit zie ik dat ik me weer niet goed heb ingesmeerd. Één flank is rood. Sukkel.